18/1/24

Στηρίζουμε τον Αγώνα ενάντια στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια !

Παίρνοντας τον λόγο κατά την 2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ο δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Ανδρέας Συλλελόγλου τοποθετήθηκε υπέρ των συλλαλητηρίων της Πέμπτης 18  και τόνισε, ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι υπέρ της Δημόσιας, αναβαθμισμένης και Δωρεάν Παιδείας για τον λαό!

Με αφορμή το "επείγον"  θέμα της Παραλαβής έργου Παιδικής Χαράς με συμβατικό χρόνο περαίωσης τον...09/2021 (!) καταγγείλαμε την τακτική που πάγια ακολουθείται να ΜΗΝ τηρούνται οι χρονικές δεσμεύσεις και να μην χρηματοδοτούνται τα αναγκαία έργα !

Ενημερώσαμε, ότι σε επίπεδο Περιφέρειας 900 έργα για την θωράκιση της Αττικής από τις φυσικές καταστροφές και την ανακούφιση των κατοίκων του Λεκανοπεδίου μεταφέρονται από το 2011 σε όλους τους Προϋπολογισμούς !

Με την ΚΥΑ που ρυθμίζει αυστηρά τα έσοδα και έξοδα συντάχθηκε και το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου αφήνοντας εκτός κάδρου τόσο την αναγκαία συνολική Μελέτη για το Παράκτιο Μέτωπο που επίμονα ζητάμε -με τις αναγκαίες πεζοδρομήσεις, έργα υποδομής για λουομένους, ΑμΕΑ και την ασφάλεια των κατοίκων, όσο και την απαραίτητη ρύθμιση στον Αιγιαλό, όπου η εμπορική "αξιοποίηση" είναι πλέον σκανδαλώδης! 

Καταψηφίσαμε το θέμα, συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις!

Ο δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Συλλελόγλου με την στήριξη του Σώματος εκλέχθηκε σε μια σειρά Επιτροπές, όπως στην Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου.