18/9/23

Μια άρτια Εκδήλωση που ενέπνευσε ενθουσιασμό !

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση μας στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου για την παρουσίαση της Διακήρυξης και του Ψηφοδελτίου μας !

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου ζωντάνεψε από το τραγούδι των μαθητών Λυκείου της πόλης μας !

Η φωνή μας ακούστηκε καθαρή, οι θέσεις και οι προτάσεις μας παρουσιάστηκαν από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γρυδάκη με σαφήνεια και μαχητικότητα !



Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου & Ανατολικής Αττικής Μέντης Μάης αναφέρθηκε στα προβλήματα της Περιφέρειας μας, δεν παρέλειψε όμως να τονίσει την αναγκαιότητα μαζικής συμμετοχής εργαζομένων και σωματείων στην Απεργία της 21ης Σεπτέμβρη, ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης !


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρκοπούλου Ανδρέας Συλλελόγλου παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και κάλεσε τους νέους και νέες να πάρουν στα χέρια τους -μαζί με τον λαό, την υπόθεση ενίσχυσης της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια !