17/11/23

Να διατεθούν τα απαραίτητα μέσα για το δύσκολο έργο των εργαζομένων!



 Με την συμμετοχή και παρουσία αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης στον αγιασμό έναρξης του 4ου διασωστικού σχολείου της EΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ  Μαρκοπούλου – Κουβαρά στο Πόρτο Ράφτη, είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τον σεβασμό και τη στήριξη μας στο έργο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.

 

Ο δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Συλλελόγλου, παρουσία και του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, τόνισε την ανάγκη να γίνει σεβαστό το Οργανόγραμμα και να διατεθούν τα απαραίτητα μέσα για το δύσκολο έργο των εργαζομένων.

 

Τονίσαμε ότι, παρά τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των Πυροσβεστών μας, το Κράτος δεν έχει ως προσανατολισμό την προστασία της λαϊκής περιουσίας και ζωής. Η χρόνια υποχρηματοδότηση, ο κατακερματισμός των εργασιακών σχέσεων και η ασεβής στάση του αρμόδιου υπουργείου που από τη μια τους χειροκροτεί ως ήρωες την ώρα της ανάγκης κι από την άλλη ΔΕΝ τους μονιμοποιεί, έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής – πότε με παρατεταμένη ξηρασία και πότε με έντονες βροχές και καταιγίδες, να απειλούν και να καταστρέφουν βασικές υποδομές και να χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές!