19/10/23

Η κατοχή και η αδικία δεν θα διαρκέσουν για πάντα!

Λε-Λε-Λευτεριά 

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Με τα συνθήματα αλληλεγγύης στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης και την απαίτηση καταδίκης του φρικτού Κράτους δολοφόνου πορευτήκαμε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου !

Συσπειρωμένοι με το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής και τα ταξικά Σωματεία, με τις σημαίες του ΠΑΜΕ και τα Παλαιστινιακά χρώματα, κυριευμένοι από αγωνιστική συγκίνηση, γράψαμε στην δική μας ιστορία : Ήμουν κι εγώ εκεί!

Η άνευ προηγουμένου θηριωδία του κατοχικού καθεστώτος του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού αποδεικνύει πόσο προσχηματικός, διφορούμενος και υποκριτικός είναι ο ισχυρισμός της ισραηλινής κυβέρνησης για το "δικαίωμά της στην αυτοάμυνα".

Η ισραηλινή επίθεση είναι συνέχεια της -επί δεκαετίες, κατοχής των παλαιστινιακών εδαφών και της άρνησης του αναφαίρετου δικαιώματος του παλαιστινιακού λαού να έχει το δικό του κράτος.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Υποστηρίζουν πλήρως τις πρακτικές του κατοχικού καθεστώτος, ενώ αρνούνται de facto το διεθνώς νόμιμο δικαίωμα αντίστασης στον παλαιστινιακό λαό.

Να τερματιστούν τώρα οι εχθροπραξίες !

Το Ισραήλ -ως βαριά οπλισμένο και στρατιωτικοποιημένο κράτος πρέπει να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο!

Είμαστε αλληλέγγυοι στην απαίτηση για τον τερματισμό της κατοχής όλων των παλαιστινιακών εδαφών από το Ισραήλ, την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης εντός των συνόρων της 4ης Ιουνίου 1967, -με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ!

Απαιτούμε την απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές και το δικαίωμα επιστροφής όλων των Παλαιστινίων προσφύγων σύμφωνα με το ψήφισμα 194 του ΟΗΕ!