13/6/19

Αντιπαλεύουμε το φασισμό και τον εθνικισμό

Κάτι συμβαίνει στα στρατόπεδα..!
Πληθαίνουν οι καταγγελίες δημοκρατών φαντάρων και είναι πλέον καθημερινά τα κρούσματα, όπου καθίσταται αναγκαία η διαμαρτυρία και η δημοσιοποίηση τέτοιων, απαράδεκτων για την Εποχή που ζούμε, φαινομένων. 
Ως χαρακτηριστικό -μόνο, παράδειγμα το παρακάτω περιστατικό.. Ας επαγρυπνούμε !!
Στρατιώτες της 441 Αποθήκης Βάσης Υγειονομικού Υλικού (ΑΒΥΥ) καταγγέλλουν με επιστολή τους στο «Ριζοσπάστη» την ύπαρξη κάδρου με το δικτάτορα Μεταξά εντός του στρατοπέδου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:
«Μετά από παρέμβαση συναδέλφου στην αναφορά, για την απαράδεκτη ανάρτηση κάδρου με το δικτάτορα Μεταξά, καθώς και τις έντονες αντιδράσεις μας, η διοίκηση αναγκάστηκε τελικά να το κατεβάσει. Η ύπαρξη τέτοιων συμβόλων μέσα στα στρατόπεδα είναι απαράδεκτη. Δίνει το πάτημα σε φασιστικές δυνάμεις να χύνουν το δηλητήριό τους. Χαρακτηριστικά, έχει ακουστεί στέλεχος της μονάδας να καλεί πολιτικό προσωπικό σε ψήφο στη Χρυσή Αυγή. Οι στρατιώτες δεν ανέχονται την ύπαρξη φασιστικών συμβόλων και κάδρα με δικτάτορες μέσα στα στρατόπεδα, ακόμα κι αν - όπως μας λένε - "γίνεται για άλλους λόγους". Αντιπαλεύουμε το φασισμό και τον εθνικισμό που καλλιεργείται με ποικίλους τρόπους μέσα στα στρατόπεδα, όπως με τα συνθήματα που ακούγονται σε μια σειρά μονάδες, με διάφορες φράσεις που γράφονται σε τοίχους των στρατοπέδων, με κάδρα κ.λπ. Οι φασίστες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας».